afb01b

Vertaalbureau Amsterdam

Translation Office is een vertaalbureau in Amsterdam dat professionele teksten uit verschillende vakgebieden vertaalt tegen scherpe prijzen. Vertaalbureau Amsterdam werkt met een ruim netwerk van native vertalers, waardoor wij elke vertaling in vrijwel alle mogelijke talencombinaties kunnen leveren. Het vertaalbureau is samen met andere bedrijven gevestigd in Gebouw Oostenburg te Amsterdam.

Freelance native speakers

Ons vertaalbureau in Amsterdam werkt uitzonderlijk met freelance native speakers die teksten naar hun eigen taal vertalen. Voor bijna elke talencombinatie hebben wij diverse freelancers die vanuit huis direct en deskundig uw boodschap kunnen omzetten. Geen taal is te gek! Van Nederlands – Engels tot combinaties zoals Noors – Japans.

Diverse vertalingen

Translation Office vertaalbureau Amsterdam vertaalt voornamelijk commerciële teksten, maar ook voor specialistische teksten kunt u bij ons terecht. U kunt dan denken aan juridische vertalingen, medische vertalingen, website vertalingen en (studie)boeken. Daarnaast hebben wij ervaring met grote internationale bedrijven, maar ook met kleine MKB bedrijven.

Vertaling met spoed

Heeft u met spoed een vertaling nodig? Dat is bij Translation office geen probleem! Wij streven ernaar om een vertaalopdracht tot 1.000 woorden binnen 24 uur op te leveren. Heeft u een spoedklus? Dan kunt u ons bereiken op het nummer 020 369 0961.

Kwaliteit

Bent u op zoek naar een goed vertaalbureau in Amsterdam? Bij Translation Office worden uw teksten door native speakers vertaald. U kunt er op vertrouwen dat uw tekst perfect en in de juiste cultuurstijl wordt verwoord. Door onze uitgebreide database met freelance vertalers kunnen wij aan elk project de juiste native vertaler(s) koppelen en kunt u rekenen op de de kwaliteit die u wenst.

Tarieven vertaalbureau Amsterdam

Door ons wereldwijd netwerk met freelance vertalers hebben wij geen dure overheadkosten. Het starttarief begint al vanaf € 0,06 excl. btw per woord! Wilt u weten wat de vertaling van uw tekst gaat kosten? Vraag dan nu een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Beoordeling door klanten: 9.0 /10 ­ 69 beoordelingen