afb01b

Vertaalbureau Chinees

Bent u op zoek naar een professionele Chinese vertaling tegen lage kosten? Bij het vertaalbureau Translation Office vindt u precies wat u nodig heeft. Wij leveren Chinese vertalingen van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs. Ons vertaalbureau zal uw teksten snel en nauwkeurig vertalen van en naar het Chinees tegen een scherp tarief.

Een professionele Chinese vertaling is meer dan alleen het omzetten van woorden in of naar het Chinees. We werken als vertaalbureau dan ook niet met vertaalmachines, maar selecteren enkel vertalers met Chinees als moedertaal. Hebt u met spoed een vertaling nodig? Geen probleem! Translation Office streeft ernaar een Chinese vertaling tot 1.000 woorden binnen 24 uur te leveren.

Chinese vertalingen: lage prijzen en hoge kwaliteit

Bij Translation Office profiteert u al van vertalingen vanaf € 0,06 per woord. Een prima prijs voor kwaliteit. Ons Chinees vertaalbureau werkt met native freelance vertalers die vaak vanuit China vertalen. Dankzij ons wereldwijde netwerk liggen onze kosten zeer laag, wat wij graag aan u als klant doorberekenen. Wij streven ernaar om de goedkoopste aanbieder tegen de beste kwaliteit te zijn.

Offerte opvragen voor uw Chinese vertaling

Translation Office vertaalt diverse type teksten. Wij vertalen voornamelijk commerciële teksten en specialistische vertalingen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor uw Chinese vertaling aan. Wij hopen binnenkort kennis met u te mogen maken. Al uw Chinese vertalingen zijn bij ons in goede handen!

Chinees vertaalbureau: ervaringen van onze klanten

Lees hieronder enkele recensies van klanten die via ons vertaalbureau teksten hebben laten vertalen naar het Chinees.

Ellen: Snel, daadkrachtig en goedkoop. Maar doet zeker niet af aan de kwaliteit! Fijne samenwerking en weet ze de volgende keer weer te vinden!

Thomas: Supersnelle en heel correcte, mooie vertaling! Heel scherpe prijs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Beoordeling door klanten: 9.0 /10 ­ 69 beoordelingen