afb01b

Vertaalbureau Engels

Bent u op zoek naar een vertaalbureau voor een professionele Engelse vertaling tegen lage kosten? Zoek niet verder!

Bij Translation Office, vertaalbureau voor Engels, leveren we vertalingen van de beste kwaliteit en voor de laagste prijs. Voor minder doen we het niet.

Snel uw professionele vertaling

Translation Office kan uw teksten snel en nauwkeurig vertalen van en naar het Engels tegen een scherp tarief. Een professionele Engelse vertaling is meer dan alleen het omzetten van woorden naar het Engels. Wij werken dan ook niet met vertaalmachines, maar selecteren enkel vertalers die vertalen naar hun moedertaal. Heeft u met spoed een vertaling nodig? Geen probleem! Bij vertaalbureau Engels, Translation Office, streven we ernaar een vertaalproject tot 1000 woorden te leveren binnen 24 uur.

Engelse vertalingen vanaf € 0,06 per woord

Translation Office werkt met native freelance vertalers die vaak vanuit hun eigen land vertalen. Dankzij ons wereldwijde netwerk liggen onze kosten zeer laag, wat wij graag aan u als klant doorberekenen. Wij streven ernaar als Engels vertaalbureau om de goedkoopste aanbieder tegen de beste kwaliteit te zijn.

Kwaliteit

Een professionele vertaling is meer dan alleen het omzetten van woorden in een andere taal. Wij geloven dat een vertaling het beste tot zijn recht komt, wanneer dit gedaan wordt door een native vertaler die uw tekst perfect in zijn taal en cultuurstijl kan uitdrukken. Dankzij onze uitgebreide database met freelance vertalers, kunnen wij als vertaalbureau aan elk project de juiste Engelse vertaler(s) koppelen. Hierdoor ontvangt u de kwaliteit die u wenst!

Tarief vertaalbureau Engels

U denkt waarschijnlijk; dit klinkt goed, maar wat betaal ik dan voor mijn vertaling? De tarieven van ons vertaalbureau Engels beginnen al vanaf € 0,06 excl. btw per woord! Benieuwd wat de vertaling van uw tekst gaat kosten? Vraag meteen een vrijblijvende offerte voor een Engelse vertaling bij ons aan!

Vertaalbureau Engels: ervaringen van onze klanten

Lees hieronder enkele recensies van klanten die via ons vertaalbureau teksten hebben laten vertalen naar het Engels.

Ivo: Zeer snel antwoord op offerte aanvraag (1 uur) en binnen 1 werkdag de vertaling opgeleverd.

Laurens: Zeer Tevreden, niet alleen over het hoge taal niveau maar ook over de snelheid waarmee wordt gecorrespondeerd wat erg prettig is als je zaken doet op ons niveau.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Beoordeling door klanten: 9.0 /10 ­ 69 beoordelingen